Profrakt har forhandlet frem en billigere fraktavtale for bedrifter

Profrakt gir nettbutikker, og andre med behov for å sende pakker og gods, tilgang til en fordelaktig stordriftsavtale med kjente transportører som Bring og Postnord. Resultatet er billigere frakt for din butikk.
Ved å registrere deg på plattformen Adminpanel.no, som er et system eid og drevet av Profrakt, får du tilgang på billigere frakt og sporingsinformasjon. Det er ingen bindingstid eller volumkrav for å ta i bruk fraktavtalen. Og du kan enkelt utvide med flere tjenester for administrering av fraktordrer og lagerstyring.

Profrakt gjør små nettbutikker større

Enten du er en liten bedrift som ønsker å sende ut varer til kunder, eller en stor bedrift som trenger å frakte store mengder gods, kommer du deg ikke unna fraktkostnadene.

Jo høyere volum av pakker du sender, jo billigere pris får du på frakt. Det er med andre ord dyrt å være liten.

Med Profrakt har vi samlet et stort antall nettbutikker som utgjør et høyt volum av forsendelser totalt. Det gjør at vi kan tilby deg svært gode priser via ledende transportører.

Hvem kan bruke Profrakt?

Selv om Profrakt kan brukes av alle, er det en fordel om antall pakker per dag tilsvarer et volum det er naturlig å automatisere mot EDI og etikettskriver.

Har du en mindre nettbutikk som er i oppstartsfasen, anbefaler vi å håndtere utsendelsen av pakker manuelt inntil det blir for tidkrevende og du ønsker å automatisere prosessen.

Les mer om hvilke netthandelsløsninger Profrakt kan integrere mot.

Kort sagt, alle. Fra store anerkjente merkenavn til helt nystartede selskaper.

Hvilke transportører og tjenester tilbyr Profrakt?

Profrakt er sømløst integrert med både Bring og Postnord, og tilbyr hele spekteret av tjenester til begge transportørene. Det innebærer alle tjenester som retter seg mot forbrukermarkedet, men også bedriftspakker og store kolli som er typisk for bedriftsmarkedet.

Profrakt er behjelpelig med å sette opp individuelle henteavtaler med respektive transportører som en del av stordriftsavtalen.

Hva koster Profrakt?

Prisen du betaler for selve frakten varierer avhengig av størrelse, vekt og destinasjon. Du får prisestimat i din Profrakt-konto.
Kostnaden du betaler vil være betydelig rimeligere via Profrakt enn om du oppretter frakten direkte gjennom transportøren. Det er takket være stordriftsavtalen vi har forhandlet frem for våre kunder.

Hvordan kommer jeg i gang med Profrakt?

1. Lag en Profrakt-konto i Adminpanel.
2. Få tilsendt priser og API-detaljer.
3. Aktiver kundenummer i ditt system, eller send pakker direkte i Profrakts Adminpanel.