Profrakt er en tjeneste fra Logistikkgruppen AS som håndterer det tekniske rundt frakt og logistikk for nettbutikker. Gründerne bak selskapet har lang erfaring innen netthandel og tilbyr tjenester som gjør det enklere for norske nettbutikker å lykkes - og bli mer lønnsomme.
Selskapet består av 18 personer og har, i tillegg til Profrakt, utviklet plattformenAdminpanel.no som gir norske nettbutikker tilgang til stordriftsavtaler og systemer som automatiserer driften av nettbutikker.
Alf Kristian Amundsen
Co-founder / CEO
Stein Thore Haga
Co-founder / CTO
Rune Myklebostad
TA- og integrasjonsansvarlig
Oleg Khmelnitsky
Head of Design
Konstantin Zhuravlev
Key Account Manager, ansvarlig for kundeservice og fakturering.
Profrakt ønsker å legge til rette for at norske nettbutikker kan ekspandere utover norges grenser og har inngått internasjonale avtaler som gjør det kostnadseffektivt å sende pakker ut fra Norge. Vi har også inngått partnerskap som håndterer fortolling og tredjepartslogistikk slik at vi kan være behjelpelig når våre brukere er klare for nye markeder.
Selskapet har 18 ansatte innenfor teknisk utvikling, digital markedsføring, prosjektledere og forretningsutvikling. Hovedkontoret er på Rosenholm rett utenfor Oslo.
Address
Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.