Vil du ha en enkel og kjapp løsning for printing av etiketter? Prøv Profrakt Skyprint!

Hos oss i Profrakt er vi opptatt av at hele prosessen skal gå raskt, effektivt og sømløst når det gjelder frakt av varer og gods. Vi er derfor veldig glade for å fortelle at vi har lansert Profrakt Skyprint i vår nettbutikk - en moderne og skalerbar løsning som kan brukes alle steder hvor du har tilgang til internett - enten du jobber hjemmefra, beveger deg rundt på lageret, eller sitter i et annet land.

Kjøp Profrakt Skyprint direkte i vår nettbutikk

Start din reise mot sømløs printing av etiketter ved å kjøpe printeren direkte i vår nettbutikk til markedets laveste pris. Den leverer vi så raskt vi kan til deg, ferdig programmert og klar til å brukes. Når du mottar printeren din, kobler du kun til strøm- og nettverkskabel, gjør en enkel registrering av printeren i Adminpanel, og setter i gang med printingen.
Du kan også kjøpe termoetiketter i vår nettbutikk til svært fordelaktige priser. Vi er definitivt blant landets rimeligste og leverer ruller med 350 etiketter fra kr. 96,- per rull. eks. mva.
Hvis du ikke har nettverkspunkt tilgjengelig, eller ønsker å være fysisk mobil med din etikettprinter, kan du kjøpe en range extender som gjør at du kan bruke etikettprinteren trådløst.

Profrakt Skyprint er ferdig programmert og klar til å printe etiketter

Med Profrakt Skyprint er du ikke avhengig av å koble skriveren til, og installere den på en datamaskin eller nettbrett for å få ting til å fungere, du trenger heller ingen teknisk kompetanse for å komme i gang! Det eneste du trenger er å allerede benytte deg av Profrakt sine fraktavtaler.
Når du har kjøpt printer i nettbutikken, får du den tilsendt ferdig programmert og klar til å brukes; fritt for frustrasjon og forsinkelser i din travle arbeidshverdag. Skulle du ha behov for assistanse, kan du likevel enkelt kontakte vår kundeservice her. Support er som alltid kostnadsfritt hos oss, både per e-post, telefon, og fjernstyring.

Profrakt Skyprint sammen med MyStore, Shopify, Woocommerce og Shopware

De mest anerkjente netthandelplattformene som Mystore, Shopify, WooCommerce og Shopware har allerede utviklet integrasjoner mot Profrakt Skyprint.
Ved å kombinere Profrakt Skyprint mot din netthandelsplattform, vil du kunne nyte godt av sømløse, enkle og oversiktlige prosesser.
Finn ut mer om hvordan du kommer i gang med de ulike integrasjonene.
Merke/Modell: Zebra ZD421 m/nettverk
Profrakt Skyprint er gratis å bruke - ingen softwarekostnad
Etiketter med thermo-transfer
God kvalitet på etikettene; slitesterke
Leveres med 203 dpi oppløsning
Enkel og meget driftssikker.
Enkelt bytte av papirrull pga. printhode i lokket.

Tekniske fakta om Profrakt Skyprint

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt oss