Billigere fraktavtale med profrakt.no

Alle nettbutikker ønsker seg så rimelig fraktavtaler som overhodet mulig.Det betyr enkelt og greit en bedre bunnlinje og enda bedre marginer som igjen kan brukes i kampen om vekst og markedsandeler. Tradisjonelt sett er gode fraktavtaler forbundet med et høyt volum og tilsvarende omsetning. Dette gjelder for så vidt fortsatt, men nå har absolutt alle muligheten til bedre priser ved å ta del i profrakt.no sine stordriftsfordeler.
Med over 20 års fartstid innen netthandel har menneskene bak profrakt.no bygget opp anerkjente merkenavn og nettbutikker med høy omsetning på tvers av de skandinaviske landene. Dette har medført gode kundeforhold med transportører, som f.eks Bring, hvor man har oppnådd stordriftsfordeler i form av gode fraktbetingelser.
Profrakt.no ønsker å jobbe med norske nettbutikker som kan dra nytte av denne erfaringen og kompetansen, samtidig som man sammen kan oppnå enda større fordeler. Å redusere fraktkostnadene er et enkelt første steg, mens det også velvillig deles erfaringer rundt generelle vekststrategier, optimalisering av lager og logistikk, handel på tvers av landegrenser og andre nyttige ting relatert til netthandel.

Kontakt oss