Bør du outsource lageret ditt?

Når er det smart å outsource lageret ditt og hva innebærer det egentlig?
Profrakt tilbyr både tradisjonell lagerhåndtering og automatiserte robotlager til sine kunder sammen med partnere. Vi kan tilby skreddersydde alternativer til din bedrift. Kombinert med en av Norges billigste fraktavtaler, via våre stordriftsavtaler med Bring, Postnord og Helthjem, vil du stå i en svært konkurransedyktig posisjon.

Hva er outsourcing av lager?

Tenk på outsourcing av lager som å la noen andre ta styringen over alt det kjedelige lagerarbeidet. Vi snakker oppbevaring, sortering og sending av varene. Du får mer tid til det du er best på, mens leverandøren av lagertjenestene tar seg av resten.

Når bør du vurdere outsourcing av lager?

Outsourcing bør vurderes når:
  • Du vil spare penger: Når intern lagerdrift er for kostbar.
  • Skalerbarhet: Bedriften vokser og lagerbehovet endrer seg raskt.
  • Fokus på kjernevirksomheten: Ønske om å konsentrere deg om det du kan best, uten distraksjoner fra lagerdriften.
  • Ekspertise: Behov for spesialisert håndtering, lagring eller teknologi som dere selv ikke klarer å stå for.

Disse lagerløsningene tilbyr vi

Vi samarbeider med de beste for å gi deg en sømløs og effektiv lageropplevelse. Våre partnere er dyktige, pålitelige og har lang erfaring innen lagerhåndtering.

Profrakt 3pl - fastpris per ordre

Profrakt har inngått avtaler som gjør at det endelig kan tilbys en fastpris per ordre for de som ønsker å outsource lageret. Lageret teller hele 30 000 kvadratmeter og har 60 000 esker i robotlageret. Det gir deg en fleksibel løsning for både store og små produkter. Lageret benytter teknologien som er utviklet av Profrakt og Adminpanel. Det sikrer en rask og effektiv onboarding, samt at vareflyten fra innkjøp, varemottak og utsendelse av varer går sømløst.

Shelfless

Vi samarbeider også med Bring Shelfless, og kan derfor tilby deres automatiserte og skalerbare lager til våre kunder som opererer på tvers av landegrenser i Skandinavia.

Hvilket lager passer for akkurat deg?

Det kommer an på:
  • Hva og hvor mye du skal lagre: Noen varer krever spesielle lagringsforhold eller plass.
  • Tilgangsbehov: Hvor ofte og raskt trenger du tilgang til varene dine?
  • Økonomiske begrensninger: Hvilket budsjett har du tilgjengelig for ditt lagerbehov?

Oppgrader ved behov

Sammen med våre samarbeidspartnere, tilbyr vi fleksible løsninger som enkelt lar deg oppgradere eller nedgradere etter behov. Dette sikrer at du alltid har en lagerløsning som passer til bedriftens nåværende situasjon.

Lyst til å slå av en prat om lager?

Hvis du vil vite mer om hvordan du kan outsource lageret ditt eller bare har noen spørsmål, gi oss en lyd! Vi er alltid klare for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med effektive og kostnadseffektive lagerløsninger.

Kontakt oss