Kundereferanser

Happy Hikers.no har full kontroll på fraktleveransene med Profrakt.
Med sitt brennende engasjement for uteglede, deler hun sin kunnskap om å ferdes utendørs, og selger nyttige turprodukter i nettbutikken.
Les mer
Med fraktavtale fra Profrakt, kan Barbershop.no konkurrere med de store aktørene
Det som startet som en hobby på gutterommet i 2006 har blitt en bedrift som leverer kvalitetsprodukter for hud, hår og barbering over hele landet med Profrakt sin fraktavtale.
Les mer
Avtalen med Profrakt gjør at BeGood kan ha konkurransedyktige priser på egne produkter.
Avtalen vi har med Profrakt gjør at vi kan ha konkurransedyktige priser på varene våre, fordi fraktprisen er bakt inn. Vi kan også tilby fri frakt på alle ordre over 500 kr. Jeg har ikke regnet på hvor mye vi sparer, men i forhold til direktepriser via Posten eller Bring sparer vi masse, forteller Petter.
Les mer
Tabletoppbattle effektiviserer pakking av varer med etikettskriver fra Profrakt
Etter en enorm vekst og dobling av omsetning hvert år siden oppstart i 2016, har hobbybutikken Tabletoppbattle funnet sømløse løsninger i samarbeid med Profrakt.
Les mer
Hyttefeber: Årets nettbutikk har full kontroll på businessen med Profrakt
Hyttefeber tilbyr et stort utvalg av interiør til hytta og hjemmet. Siden oppstart i 2019 har bedriften utviklet seg til å bli en prisvinnende aktør i markedet, med titusenvis av ordre hvert eneste år. Nylig inngått avtale med Profrakt gir unike betingelser for videre drift og forventet vekst - og i 2023 vant de pris som “Årets nettbutikk” hos Prisjakt!
Les mer
Agder Lyd har en fleksibel fastprisavtale med Profrakt
For 20 år siden åpnet Agder Lyd sin musikkforretning i hjertet av Vennesla sentrum. Butikken er en 400 kvm oase for musikere, og en selvsagt leverandør av kvalitetsprodukter. Med Profrakt har Agder Lyd en fleksibel fastprisavtale som er enkelt både for kundene og nettbutikken selv.
Les mer
Med grilling som passion, sender BigBoy BBQ kvalitetsprodukter til hele landet via Profrakt
Big Boy BBQ er opptatt av å tilby lave fraktpriser for kundene. Dette gjør de gjennom fraktavtalen med Profrakt. I fjor sendte BigBoy BBQ ut i overkant av 7000 pakker til grillinteresserte i Norge.
Les mer
Tusenvis av Hoka-sko fra Framsport leveres til kundene via fraktavtale med Profrakt
De fleste nettbutikkforhandlere kan kjenne seg igjen i en hverdag som består av mye administrative oppgaver. For Sondre og teamet har det nylige inngåtte samarbeidet med Profrakt gjort hverdagen mer effektiv og oversiktlig - og ikke minst, billigere!
Les mer
Lynrask respons og god service på fraktavtalen gjør Profrakt til en god partner for Der/Ute
Butikken spesialiserer seg på utstyr og kunnskap om alt fra skikjøring, snowboard og klatring i fjellet, til spenningsfylte aktiviteter på vann og land som skating, surfing og løping.
Les mer
Sapatos - billig fraktavtale med Profrakt gir fordeler direkte til kundene
I Sapatos står kjærligheten til sko sterkt, men viktigst av alt er kundeservice, kvalitetsvarer og gode fraktløsninger.
Les mer
Load more