Tusenvis av Hoka-sko fra Framsport leveres til kundene via fraktavtale med Profrakt

Bildetekst: Framsport består av et solid team som har god kunnskap om Hoka. (Foto: Framsport)

Framsport er en stolt nisjeforhandler av Hoka sko med sterk kunnskap i bunn. Som osteopat anbefalte Sondre Hoka-sko til alle sine pasienter, og solgte sine første par over benken i 2015. I 2018 gikk salget fra klinikk til nettbutikk, og nå har Framsport over 70 000 kunder på tvers av landet. Fraktavtalen? Den er i samarbeid med Profrakt.

Gründer Sondre Olstad satset alle sparepengene på salget av den populære løpeskoen, og merket raskt responsen fra markedet. Ifølge han har Framsport nå en bred kundegruppe:

-Alle slags kunder på to bein handler Hoka hos Framsport, om det så er løperen, eller bestemor på 80 år som skal ha en god gåsko, forteller Sondre Olstad.

Via Sondre sin erfaring og kunnskap, deler Framsport tips og informasjon om skadeforebygging og treningsprogram for noe av det kjæreste vi har: føttene våre.

-Vi brenner for å hjelpe flere med å oppdage fordelene med gode og riktige sko tilpasset kundens behov, sier Sondre Olstad.

-Vi bruker helst tid på kundene, ikke på administrative oppgaver

De fleste nettbutikkforhandlere kan kjenne seg igjen i en hverdag som består av mye administrative oppgaver. For Sondre og teamet har det nylige inngåtte samarbeidet med Profrakt gjort hverdagen mer effektiv og oversiktlig - og ikke minst, billigere!

-Vår primære avtale med Profrakt er en svært billig fraktavtale som utgjør en betydelig forskjell på våre kostnader i forbindelse med frakt og forsendelser. I tillegg benytter vi Adminpanel for å enkelt holde oversikt over alt som er relatert til fakturering og andre administrative oppgaver. Vi bruker ikke så mye egentid på dette lenger, da systemet er sømløst og enkelt å følge med på, forteller Sondre Olstad.

-Det beste av alt er at vi på grunn av vår kostnadseffektive fastprisavtale med Profrakt, kan tilby våre kunder gratis frakt av Hoka-skoene de kjøper seg.

Bildetekst: Sondre Olstad er daglig leder og gründer av Framsport. (Foto: Framsport)

Framsport kan vokse sammen med Profrakt

Framsport har vokst i høyt tempo de siste årene, og dette gjør at Sondre Olstad ser lyst på framtiden:

-Vi er spente på hva som kommer i tiden framover både for oss og fra Profrakt. Vi ser store fordeler av å være i denne samarbeidsavtalen, blant annet på grunn av den raske teknologiske utviklingen som skjer innad hos Profrakt. Med effektive samarbeidspartnere som leverer sømløse systemer vi er avhengige av å bruke, er det lettere å videreutvikle egen bedrift også.