Avtalen med Profrakt gjør at BeGood kan ha konkurransedyktige priser på egne produkter.

Etter å ha oppdaget et hull i markedet

I 2017 ville Petter Haldsrud prøve en helt ny retning, og startet med det opp nettbutikken begood.no. I begynnelsen ble det solgt litt av hvert - blant annet el-sparkesykler da disse inntok Norge. Disse ble senere faset ut. For da Petter som en av de første i Norge bestilte seg en Tesla som viste seg å bli veldig forsinket, la han ut noe av utstyret han hadde kjøpt til bilen i egen nettbutikk. Produktene ble raskt revet vekk fra hyllene, og med det ble en ny idè født!

Det var tydelig at det fantes et hull i markedet, og at mange ønsket å bestille utstyr fra en norsk nettbutikk, kontra en utenlandsk en med toll og moms, og alt det innebærer. I løpet av en måneds tid i 2019 ble hele butikken gjort om til å kun selge Tesla-tilbehør.

Dette viste seg å være et helt riktig valg. Ved å gå fra et lite lager på 6 kvm, til 30, 70, 100 og nå på hele 700 kvm gjenspeiler den formidable veksten seg. Teamet har også vokst til å være en dedikert gjeng på ni stk, og nettbutikken er i dag den største i Norge på Tesla-tilbehør og har også startet å selge utstyr til andre elbiler.

Avtalen med Profrakt gjør at BeGood kan ha konkurransedyktige priser på egne produkter.

-Avtalen vi har med Profrakt gjør at vi kan ha konkurransedyktige priser på varene våre, fordi fraktprisen er bakt inn. Vi kan også tilby fri frakt på alle ordre over 500 kr. Jeg har ikke regnet på hvor mye vi sparer, men i forhold til direktepriser via Posten eller Bring sparer vi masse, forteller Petter.

-Jeg vil si at pris er viktig, men det aller viktigste for oss er å ha en leverandør som leverer pakkene når de skal leveres. I fjor sendte vi rundt 22-23 000 pakker, og da er det en stor fordel å ha forutsigbare priser, og en enkel prismodell.

-Det er ekstremt viktig for oss å levere topp kundeservice, og da er en stor del av det å ha fraktløsninger som bare fungerer!