Mystore og Profrakt går sammen - dette vil gjøre frakt enklere enn noen gang!

Mystore, landets største leverandør av netthandelsplattformer, inngår et strategisk samarbeid med Profrakt. Slik vil 1600 nettbutikker landet over tilgang til markedets enkleste fraktløsning. Dette vil gjøre frakt enklere enn noen gang!

Et paradigmeskifte

– Avtalen med Profrakt markerer et paradigmeskifte for våre kunder. Alt det tekniske er klart og implementert, og vi kan nå tilby våre 1600 nettbutikker markedets enkleste fraktløsning. Ikke bare er forholdene lagt til rette for at de skal kunne spare penger, men også få frigjort kapasitet til å konsentrere seg om det de kan best – å drive butikk, sier Lars Jacobsen, administrerende direktør i Mystore.
Over 1600 nettbutikker landet over bruker i dag Mystores plattform. Gjennom det nylig inngåtte samarbeidet kan nettbutikker ved et tasteklikk enkelt bytte over til Profrakts automatiserte fraktløsning.
– Vi er veldig stolte over å annonsere dette viktige samarbeidet med Mystore – og må samtidig benytte anledningen til å skryte av deres tekniske team for utrulling og implementering. Frakt for nettbutikker skal være enkelt, og nå blir det potensielt enklere enn noen gang for de 1600 nettbutikkene i Mystores portefølje, sier Alf Kristian Amundsen, administrerende direktør i Profrakt.

Forenkler og effektiviserer daglig drift av nettbutikker

Markedet for EDI, elektronisk sendingsinformasjon, og print av etiketter har i lang tid vært preget av lite fleksible løsninger som etterhvert har blitt fastlåst i utdatert teknologi. Profrakt Skyprint er basert på API og dekker i større grad behovet til både nettbutikker og transportører enn de tradisjonelle EDI-løsningene som har vært ledende i det norske markedet frem til nå.
– Til tross for mer krevende tider for norsk netthandel, kjenner vi på en sterk etterspørsel i markedet. Det er fordi vi gjør nettbutikkene mer lønnsomme gjennom å forenkle og effektivisere den daglige driften. Det er teknologien, i samspill med vår dyptgående bransjekunnskap, som er vårt virkelige konkurransefortrinn. Takket være komboen er vi godt i rute for å nå våre hårete mål for året, avslutter Amundsen.

Kontakt oss