Agder Lyd har en fleksibel fastprisavtale med Profrakt

MUSIKALSK OASE: Vegard Bakken i sitt musikalske miljø med et stort utvalg strengeinstrumenter.(Foto: Agder Lyd)

For 20 år siden åpnet Agder Lyd sin musikkforretning i hjertet av Vennesla sentrum. Butikken er en 400 kvm oase for musikere, og en selvsagt leverandør av kvalitetsprodukter. Med Profrakt har Agder Lyd en fleksibel fastprisavtale som er enkelt både for kundene og nettbutikken selv.

Les også: Dette er Profrakt

I tillegg til musikkforretningen har Agder Lyd også en egen utleieavdeling som leverer lyd, lys og sceneutstyr til en rekke arrangementer. Deriblant Kristiansand Dyrepark, som er deres største samarbeidspartner. I løpet av et år ser over 60 000 mennesker forestillingen om Kaptein Sabeltann, og her sørger Agder Lyd for at kvaliteten er på topp på alt fra høyttalere, til de nesten 40 trådløse hodemikrofonene som benyttes hver kveld.

Den tredje avdelingen består av å installere lyd og lysutstyr i blant annet kultur og forsamlingshus.

Les også: Tusenvis av Hoka-sko fra Framsport leveres til kundene via fraktavtale med Profrakt

Frakt i nettbutikken skal være enkelt

Agder Lyd er i dag totalleverandør av alt innen musikk, lyd og lys. Crewet hos Agder Lyd brenner for å levere god kvalitet på alle plan, og de ansatte har lang fartstid i bransjen med fagkunnskap som står høyt. For at alt skal gå rundt er det viktig for Agder Lyd at frakt i nettbutikken skal være en enkel ting, sier styreformann Vegard Bakken, og utdyper:

-Vi hørte om Profrakt via Uni Micro som er vår systemleverandør. De er leverandør av CRM-system, regnskap, nettbutikk, økonomi og lønnssystem. Når de skulle ha en integrasjon i nettbutikken mot fraktleverandører, foreslo de Profrakt som et godt alternativ.

Les også: Lave fraktkostnader for BigBoy BBQ gir liv til en liten nettbutikk

KVALITETSSJEKK: Ansatt hos Agder Lyd tester kvaliteten på produktene. (Foto: Agder Lyd)

Fleksibel fastprisavtale med Profrakt

Agder Lyd sender mange store pakker, som piano, trommesett, og lange bassgitarer. Profrakt har tilpasset Bring-produktet, slik at Agder Lyd kan ha fastpris på utsendelse av disse varene til sine kunder. I samme avtale tilbyr også Agder Lyd sine kunder hjemlevering, slik at man ikke er nødt til å hente varene på butikken.

-Tidligere var hele “fraktopplegget” et mareritt, og tok lang tid å håndtere. Vi bruker nå veldig mye mindre tid på denne prosessen og har automatisert det meste. Avtalen vi hadde før var god, men den vi har med Profrakt passer oss mye bedre, og vi blir mye mer konkurransedyktig. Det er jo totalprisen inkludert frakt kunden ser på. Våre fraktpriser er redusert med 30%, forteller Vegard Bakken.

- Nå har vi en veldig fleksibel fastprisavtale, og det har vi ikke fått tilbud om andre steder. “Liten pakke koster så mye, og stor pakke koster så mye”. Det er enkelt å kommunisere ut, og kundene våre syns det er enkelt å forholde seg til.

Les mer om fraktavtalen