Tabletoppbattle effektiviserer pakking av varer med etikettskriver fra Profrakt

DAGLIG LEDER: Svein Erik Nysæter (Foto: Privat)

Etter en enorm vekst og dobling av omsetning hvert år siden oppstart i 2016, har hobbybutikken Tabletoppbattle funnet sømløse løsninger i samarbeid med Profrakt.

Det startet på Youtube

I 2014 startet Svein Erik Nysæter og samarbeidspartnere en YouTube kanal som omtalte spill, med fokus på Bolt Action, og hvor spillinteresserte kunne se “battle reports”. Publikumsgruppene vokste raskt, og ideen om å selge spill selv så dagens lys i 2016. Siden har de ikke sett seg tilbake, og er i dag en stor aktør innen miniatyrspill og hobbytilbehør i Norge.

-Det har blitt mindre spilling på meg etter hvert som butikken har vokst. Men det er en glede for oss å kunne invitere kunder og nysgjerrige inn i vår fysiske butikk i Moss - der kan de komme og prøve spill, få en demo fra oss som jobber her, eller delta på turneringer og arrangement, forteller daglig leder Svein Erik Nysæter.

POPULÆRT SPILL: Bildet viser spillet SPQR; et skirmish miniatyrspill som er satt til romertiden (Foto: Tabletopbattle)

Les også: Hyttefeber: Årets nettbutikk har full kontroll på businessen med Profrakt

- Profrakt ga oss en helt annen avtale

Etterhvert som bedriften vokste, ble det også tid for å gå fra å drasse med seg flere titalls pakker til postkontoret, og å betale gebyrer i tillegg til fraktprisen - til å finne en løsning som gjorde hverdagen lettere og billigere.

Les også: Profrakt Skyprint - vi har lansert etikettskriver

-Vi brukte Webshipper tidligere via et annet firma vi samarbeidet med, men da vi kom i kontakt med Profrakt, så vi raskt at vi kunne få en helt annen fraktavtale. Pakkene våre ble hentet på døren, og til en pris som var noe helt annet enn det vi tidligere har hatt. Det var også en fordel at Profrakt er mellomledd mot fraktleverandørene Posten og Bring. Våre kunder er helt fantastisk fornøyde med oss på grunn av den eksepsjonelt gode jobben Posten og Bring gjør. Varene blir levert lynraskt, og det setter våre kunder veldig pris på, forteller Svein Erik Nysæter.

STORT UTVALG: Hos Tabletopbattles finner du et stort utvalg av ulike strategiske brettspill i mange forskjellige kategorier. (Foto: Tabletopbattles)

Les også: Agder Lyd har fleksibel fastprisavtale med Profrakt

-Et sjakktrekk å kjøpe etikettskriver som er integrert mot systemet vi bruker

Tabletopbattle har MyStore som plattform for nettbutikkhandel, og Profrakt kan integreres svært sømløst via MyStores egenutviklede integrasjon. Via denne integrasjonen, gjøres all ordrehåndtering, inkludert automatisk etikettutskrift direkte fra nettbutikken din i løpet av få klikk, hvis du har Profrakt Skyprint etikettskriver.

Dette betyr at Svein kan printe etiketter til pakkene fra hvilken som helst datamaskin; enten det er på kontoret, hjemmefra eller på ulike steder i lokalene - etikettskriveren trenger ingen kabling og tilkobling for å gjøre jobben. Svein er full av lovord og entusiasme for løsningen:

-Det er så enkelt som at vi behandler ordren i MyStore, og så kommer lappen automatisk ut. Det funker så bra, og er et helt fantastisk tilskudd til vår pakkehverdag for å gjennomføre pakking og sending mer effektivt enn tidligere.

Les også: Profrakt integreres sømløst mot de fleste løsninger

-Ting fungerer med Profrakt, kontra alternativene som kunne føre med seg mye rot og ekstraarbeid. Vi får den hjelpen vi trenger med Profrakt - de leverer løsninger som gjør jobben og hverdagen vår enklere. Og hvis noe ikke eksisterer, gjør de det de kan for å integrere løsninger og fikse det. Du får lave priser, og den beste servicen, avslutter Svein Erik Nysæter, daglig leder i Tabletopbattle AS.