Pakketransport i hele Norge

Med Profrakts leveranseavtaler via Bring og PostNord, kan du forvente kjapp, effektiv og sømløs pakketransport til adresser i hele Norge, også Svalbard og Jan Mayen.
Valgmulighetene dine for pakketransporten er mange; skal varene legges i kundens postkasse eller ved døren? Eller kanskje de skal hentes ved et utleveringssted?

Sendingene dine kan leveres i ulike kategorier:

Pakke til hentested
Pakke levert hjem
Pakke i postkassen
Hjemlevering av større pakker
Sender du til bedrifter? Les om bedriftspakker her.

Pakketransport inkludert sporing

Når du oppretter en sending i Adminpanel får du tilgang på sporing av pakken i portalen. Har du koblet portalen med Bring via API, har du også mulighet for automatisk utskrift av fraktetikett og returetikett.
Du finner all informasjon om pakken i Adminpanel. Inkludert pris på frakt, lokasjon av varen, etiketter, og oppdatering av varelager (om du har valgt lagerstyring som tilleggstjeneste).
Pakketransport skal være enkelt. Derfor kan du opprette profil og sende varer i løpet av samme dag gjennom vår fraktavtale med Bring og Postnord. Oppretter du fraktavtale direkte med transportøren, kan det ta opp mot en måneds tid før du kan sende din første pakke.

Vi utvider til Sverige

Ønsker du å utvide til nye markeder? Profrakt vokser med deg. Akkurat nå jobber vi med å skape gode avtaler for at du skal kunne sende billige pakker over landegrensene. Vi åpner for at du skal kunne sende pakker til Sverige i løpet av høsten 2023.

Så enkelt er det å komme i gang

Det er viktig å presisere at man fortsatt forholder seg til transportøren og deres vilkår. Profrakt.no håndterer administrasjon og holder i den overordnede avtalen, og avtaler betingelser med hver enkelt aktør som vil ta del i fordelen basert på deres behov og volum.

Det er veldig enkelt å komme i gang med en fraktavtale gjennom profrakt.no. Ved å registrere interessen i dette skjemaet vil du bli kontaktet og få et pristilbud på en fraktavtale tilpasset dine behov. En fraktavtale gjennom profrakt.no har ingen bindingstid eller noen forpliktelser, det er slik det skal være med gode tjenester.