Integrer Profrakt i Ongoing warehouse management system

Håndter sendinger, inkludert sømløs utskrift av etiketter, direkte fra Ongoing warehouse management system (WMS).
Oppsettet av Ongoings’ integrasjon til Profrakt/Adminpanel er rask og gir direkte tilgang til å administrere sendinger i din Profrakt-avtale gjennom Ongoing sitt lagersystem.

Dette får du om du integrerer Profrakt i Ongoing sitt lagersystem

I Ongoing lagersystem kan du:

Automatisere etikettutskrifter
Velge ønskede fraktmetoder du vil ha tilgjengelig
Spore sendinger
Sette opp regler på innkommende ordrer og automatisere prosessen for sendingsregistrering

Installering og support

For å installere Profrakt-integrasjonen i Ongoing warehouse management system, må du først logge inn i ditt Ongoing WMS og navigere til integrasjonsinnstillingene. Deretter følger du trinnene for å aktivere og konfigurere Profrakt-integrasjonen, inkludert å koble din Adminpanel-konto med Ongoing-kontoen.
Hvis du opplever problemer eller har spørsmål angående integrasjonen, står både teamet hos Ongoing og vi i Profrakt klare til å hjelpe. Kontakt oss her.

Få automatisk etikettutskrift med Profrakt Skyprint

Med en etikettskriver fra Profrakt kan du automatisere utskrift av fraktetiketter når en ordre behandles.

Enklere frakthåndtering med våre integrerte løsninger

Vi lager løsninger som gjør at du enkelt kan koble sammen våre tjenester med dine eksisterende systemer. Det gjør vi for at frakthåndteringen skal bli billigere og enklere.

Så enkelt er det å komme i gang

Det er viktig å presisere at man fortsatt forholder seg til transportøren og deres vilkår. Profrakt.no håndterer administrasjon og holder i den overordnede avtalen, og avtaler betingelser med hver enkelt aktør som vil ta del i fordelen basert på deres behov og volum.

Det er veldig enkelt å komme i gang med en fraktavtale gjennom profrakt.no. Ved å registrere interessen i dette skjemaet vil du bli kontaktet og få et pristilbud på en fraktavtale tilpasset dine behov. En fraktavtale gjennom profrakt.no har ingen bindingstid eller noen forpliktelser, det er slik det skal være med gode tjenester.