Enkel og effektiv regnskapsføring for nettbutikker med Adminpanel

Skal du lykkes med netthandel er regnskapet det beste kompasset du kan ha. Å drive en nettbutikk krever derfor et nøyaktig og oppdatert regnskap, til enhver tid. Automatisering av regnskapsprosesser er derfor sentralt i Adminpanel.

Med Adminpanel får du full kontroll over hele vareflyten

Adminpanel tilbyr en logisk oppbygging for effektiv regnskapsføring, som inkluderer:
Innkjøp
Varemottak
Lagerstyring (FIFO-prinsippet)
Salg og returhåndtering

Enkel integrasjon med ditt system

Mange nettbutikker og regnskapsførere møter utfordringer med å koordinere forskjellige systemer som ikke alltid snakker sammen. Dette kan ofte føre til manuelt arbeid og økte kostnader. Men den største ulempen er om tallene ikke er oppdatert i sanntid. Da kan beslutninger rundt innkjøp og markedsføring tas på feil grunnlag.
En av de største fordelene med Adminpanel er at det enkelt kan integreres med de mest brukte netthandelsplattformene, både i Norge og internasjonalt. Dette sikrer at Adminpanel kan tilpasses din nettbutikks unike behov og eksisterende systemer.
Hvis du benytter en netthandelsplattform som for øyeblikket ikke har en direkte integrasjon med Adminpanel, er det ingen grunn til bekymring. Vårt team lager skreddersydde API-integrasjoner, og kan derfor utvikle en sømløs integrasjon som dekker ditt behov.

En nøkkelspiller for regnskap på nett

Med Adminpanel blir regnskapsføring mer enn bare bilagsføring; det blir en del av din strategiske rådgivning. Det er ideelt for nettbutikker, og sørger for at regnskapet ditt alltid er oppdatert og blir et kraftfullt verktøy for smartere forretningsbeslutninger.
Meld din interesse for Adminpanel i skjemaet under.

Så enkelt er det å komme i gang

Det er viktig å presisere at man fortsatt forholder seg til transportøren og deres vilkår. Profrakt.no håndterer administrasjon og holder i den overordnede avtalen, og avtaler betingelser med hver enkelt aktør som vil ta del i fordelen basert på deres behov og volum.

Det er veldig enkelt å komme i gang med en fraktavtale gjennom profrakt.no. Ved å registrere interessen i dette skjemaet vil du bli kontaktet og få et pristilbud på en fraktavtale tilpasset dine behov. En fraktavtale gjennom profrakt.no har ingen bindingstid eller noen forpliktelser, det er slik det skal være med gode tjenester.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.