Lynrask respons og god service på fraktavtalen gjør Profrakt til en god partner for Der/Ute

EKSPERTER PÅ FRILUFTSLIV: Gründer og markedsansvarlig i Der/Ute, Didrik Rasmussen, brenner for kitesurfing, splitboard og glamping. Foto: Thomas Johnstone / Synlighet

Menneskene bak Der/Ute er ekspertene og ildsjelene du vil snakke med når du skal ta steget ut i den store friluftsverdenen. Butikken spesialiserer seg på utstyr og kunnskap om alt fra skikjøring, snowboard og klatring i fjellet, til spenningsfylte aktiviteter på vann og land som skating, surfing og løping.

For Didrik Rasmussen og teamet bak Der/Ute er det særdeles viktig å være tilstede for kundene - både de som er litt øvet i friluftslivet, og for de som tar første steg mot en ny hobby.

-Vi jobber aktivt med å få kontakt med kundene våre, og vi oppfordrer til å ta kontakt. Mange i vår bransje gjemmer bort muligheten for å opprette dialog, men for oss er det noe av det viktigste vi gjør, forteller Didrik Rasmussen.

Der/Ute selger nemlig ikke bare produkter, men også kjøpshjelp og kunnskap om komplekse produkter. Dette gir kundene trygghet når de skal gjøre viktige valg, og passer like godt til både “utstyrseksperten” og “nybegynneren”.

Leveringskvalitet og pris er viktig

Ski, snowboard og surfebrett som shoppes av nettkunder på derute.no passer sjeldent i en firkantet boks, og disse pakkene havner ofte utenfor postens tradisjonelle makslengder. Når dette skjer, tilkommer et frakttillegg som Der/Ute må bekoste. Derfor er den generelle prisen på fraktavtaler svært viktig for bedriften.

PAKKESYSTEM: Didrik og kollega har god oversikt med sitt pakkesystem. Foto: Thomas Johnstone / Synlighet

-Vår fraktavtale med Profrakt sparer oss 20% på fraktkostnader, sammenlignet med tidligere avtaler vi har hatt. Avtalen vår er via Profrakt, men selve frakten gjøres via Bring. Leveringskvalitet er viktig for oss, forteller Didrik Rasmussen.

PREPP ER VIKTIG: Et par skisko preppes og gjøres klar for sending til kunde. Foto: Thomas Johnstone / Synlighet

Ble anbefalt å velge Profrakt som leverandør av fraktavtale

Der/Ute ble anbefalt av Sapatos å ta kontakt med Profrakt for å skreddersy en egen fraktavtale.

-For oss var det ingen endringer i det tekniske da vi inngikk avtale med Profrakt. Alt fungerer akkurat som før og overgangen til ny fraktavtale var sømløs, forteller Didrik Rasmussen, og avslutter:

-Teamet i Profrakt er raske på ballen. Skulle det dukke opp utfordringer for oss, responderer de lynraskt. De er en god partner, og vi kan enkelt anbefale Profrakt videre til andre bedrifter som trenger en god og kostnadsbesparende fraktavtale.

Les mer om fraktavtalen